Monday, May 28, 2012

part time after dip!

salam..
nak bg tahu,ak tgh kerja part time kat Yong Tai/ Effu. iaitu kedai baju & kasut..kdai besar,so kpd kwn2 raya nnti dtg la beli kt kdai aku ni,,pkaian more kpd org remaja ok,kanak2 pun ada.. tp klau baby xda, pkaian more kpd knak2 1thn 5bln ke atas. seronok tu,boleh tahan la,,tp jauh..pjalanan ak dr rumah ke sana hmpir 24km la...msa pjalan pun dlm 20-25mnit.. kawan semua cina la,tp dngar kata bulan akan dtg ni, mlayu akn masuk, xsabar! nak jugak ada kwn seagama kan..tp yg cina2 pun diorg semua sgt ok! gila2 jugak.. pokoknya keja tu xda la kerek smacam.. gaji pun Alhamdulillah not bad la.. so now tgh tggu surat dr uitm, antra dpt smbung ke x, hrap2 dptla,amin... xnak lg kerja2 tetap ni,nk blaja ja dulu.. hok aloh.. bajet je,hahahaha... :P

Dalam kedai masa rehat, Yong Tai..