Thursday, July 28, 2011

rOomMatEs!

Assalamualaikum..hehe..sebab da rindukan sgt mreka ni,nak story skit ttg rumet2 aku...



ok, dari kiri tu Nurul Husna Izzati bt. Zakaria (alahai,panjang nya nama minah nihh,,jenuh tgagap faris nak akad nkah esok ni)em,asal kedah, anak ke 3 drpd 4 adik bradik,suka mkan apa eh?haa!tempe! aku pun xphm apa lah yg sdap sgt..xpalah,kta dia mkanan tu bgus utk ksihatan..ha trus kekalkan fveret tu..bf dah ada,insyaAllah kawen lah 2-3 taun lg tu.. haa rumah dia dekat dgn rumah aku,dalam 15-20 mnit la..apa2 hal, roger ja...ok husna?
secoND ni Azliewani bt.Abu Hassan..asal perlis d'atas kyangan (hebat kott)..hahaa...ank bongsu nii..mengada tau dak,,mcm nk tmpaQ ja bila dia merengekk (sja buat terok)hehe.. ok ja dia,, lbih kurg little prncess of an indpendent laa..ank bgsu yg sgt bdikari..makan? ermm,,suka beli nasik kerabu! pnah 2x ja aku try rsa nasik krabu,kat dia la..ksian,,kacau dia mkan.. bf? bf...bf...bf...stahu aku sggle la,,tp xtau la in progress mcm mna critanyaa..hehe..
thirD tu sape lg,aku la kan..tgk tu aku pgg pisang,,ya aku mmg suka pisang..hehe..
Last skali...nama cik ni Noor Fatikha bt. Ramli.. asal slangor.. anak ke 3 dr 5 adik bradik..mkan?? haaa..minah ni problem skit,xtau dia suka mkan apa..dia mkn ja apa yg ada,x memilih..tp if fveret tu aku pun xdpt nk kesan..mybe Frado ABC yg fmes kt s.alam tu kott..klo kt perak ni,,mkan nasik biasa jela..cuma dia slalu knyang..tyme org lpar msti dia x lpar..ktanya "xda slera"..xtau tyme bila dia lapar sgt sbb x menonjol pun..xpala,jnji dia sihatt kann..hehehe.. bf? hah,,mmg xda lah..tggu anak dato' @ tan sri la kott..1 hr nti mybe,xpun kawen ja trus spa yg kau bkenan ieka aii..
apa pun xsbar tggu sem dpan,insyaAllah...mybe kita boleh sbilik lg.. nak gila2 balik spt dahulu kala..syg sgt hampa semua..thanks coz memahami, tlg mnolong..sronok sbb kira 1 kpala lah.. aku akui aku nakal (sikit)..sory ya ieka,husna,koni.. bnyak buat hmpa takut,tkejut,marah & geram dgn prangai aku..trutma kt ieka & koni la.. tp aku ckp siap2 aku xkan brubah..sbb ni lah Afiqah bt.Elias yg hmpa semua knal dr mulaa... miss u all...

video

video: knangan mggu2 trakhir b4 berpisah..ingat lg x?? naseb lah husna rajin nk bt rkaman,,rsa rndu hmpa bcakap2..syg chat2 x lama..spatutnya sembg2 lg..tp yg xckp aku dgn koni la..biasalah,,kami kan pemalu,hahahaa...

Wednesday, July 27, 2011

don't tell anyone...


see i'm crazly influence by haifa this tyme!

a little too "sexy" for some viewers! i don't care this video, for me she so gorgeous! i'm addicted trying to get make up style like her, but its too complicated laa..huhu... :(
Likes her faces,so beautiful...cyrine abdel nour & nancy also! Love their song! yesss..here this 'damn' haifa,,matolch li had means that don't tell anyone..a little bit annoyed.. HahaHa...




video
matolch li had by haifa wehbe

Wednesday, July 13, 2011

Nur Adra Damia


3 hari je mksu aku balik penang...2 hr ja aku sempat jumpa spupu baru aku tu,,now aku da rindu sgt kat dia.. spupu2 lain yg d lgkawi pun aku rindu..bila boleh p sana ni? duit ohh duit..maksu,,,slalu2 la balik sini...